top of page

Cancerul este vindecabil - noi speranțe în îngrijire

Practic, fiecare dintre noi are în familie, printre prieteni sau printre cunoștințele dragi, o persoană diagnosticată cu cancer.


De asemeni, în corpul nostru apar zilnic celule canceroase pe care organismul nostru le recunoaste și le neutralizează dacă funcționeaza bine, precum și zone cu leziuni precanceroase, care în mod normal evoluează spre vindecare.


În Germania, practic 50 la sută dintre oameni ajung la un moment dat să dezvolte un cancer.


Ca urmare, este important ca fiecare dintre noi să facă periodic controale care să depisteze stările precanceroase și cancerele incipiente spre a le trata, dar și să cunoaștem noțiuni despre diagnostic, tratament și regim de viață, lucruri care pot face diferența pentru supravietuire.


Trebuie știut că imensa majoritate a celulelor canceroase se hrănesc doar cu zahăr și glucide, iar în fazele avansate și cu aminoacizi din mușchii noștri sau din alimente, respectiv carne, mai ales carne roșie, și brânzeturi.


Ca urmare, o persoană cu cancer trebuie, până la vindecare, să își înfometeze tumora, evitând să consume dulciuri, făinoase, cereale, fructe și legume, ca unele leguminoase, cu conținut ridicat de zaharuri.


Tumorile nu pot, de obicei, să consume grăsimi, deci acestea pot fi consumate fără restricție, sau cu restricții legate de alte boli.


În privința proteinelor, în majoritatea fazelor bolii, trebuie evitată carnea roșie și lactatele și în funcție de faza bolii, se poate consuma carne albă, pește sau ouă.


O dietă potrivită poate să ajute bolnavul să se vindece, statisticile spun că dieta poate contribui cu 20-30 la sută la vindecare. Este bine ca bolnavul să apeleze la un expert care să îi stabilească dieta în funcție de tipul și faza bolii, dar și de carcteristicile personale.


De pildă, înainte și în timpul unei proceduri terapeutice precum operație, radioterapie, termoterapie, chimioterapie, terapie naturistă, expertul poate propune post, adica abținere de la alimente sau dieta ketogena care se referă la consumul exclusiv al unor alimente fără zaharuri și cu aminoacizi selecționati, care face tumora vulnerabilă.


În privința tratamentului în fazele de boală care necesită citostatice, termo și radioterapie, conduita corectă este separarea, cultivarea, studierea și aprecierea sensibilității tuturor tipurilor de celule tumorale la terapie, dupa ce au fost separate din sângele bolnavului - ONCOTEST.


Metoda, revoluționara, constă in recoltarea de sânge din care se separă celulele tumorale, se apreciază severitatea bolii în funcție de numărul acestora, se studiază fiecare, se multiplică prin cultivare și se apreciază sensibilitatea acestora la fiecare tip de citostatice, fiecare substanță naturală, caldură sau raze X.


Ca atare, tratamentul se face la sigur, cu acele metode la care este sensibilă tumora, evitând reacțiile dramatice determinate de toxicitatea medicamentelor administrate pe bază de scheme, se poate urmări obiectiv evoluția bolii și se pot administra noi cure terapeutice țintit, în cazul în care tumorile nu dispar de la început sau își schimbă sensibilitatea.


ONCOTEST este, se pare, poarta spre supraviețuire chiar și în situațiile cele mai dramatice, oferind bolnavului și o netă ameliorare a calității vieții, pentru că ajută la îndepărtarea durerilor, a stării de rău și oboselii, insomniilor și a multor altor simptome supăratoare.


ONCOTEST poate fi comparat cu revoluția reprezentată de culturile microbiene cu antibiograma, descoperite cu multe zeci de ani in urmă.

Postări recomandate
Postări recente
Caută în funcție de subiect
Arhivă
Urmărește-ne
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page