top of page Daniela Schwarcz - medic ginecolog cu experiență de 20 de ani

 

Mi-am dorit să fiu ginecolog pentru că este o profesie plină de satisfacții imediate și spectaculoase. Poți fi de ajutor în mod nemijlocit femeilor și pentru că, eu însămi, am o sfială în a-mi descoperi intimitatea în fața unui bărbat; ca femeie o poți întelege mai bine

pe femeia din fața ta.De asemenea această profesie reprezintă și o redutabilă provocare intelectuală, are o evoluție extrem de rapidă și folosește toate progresele și descoperirile știintifice din ultima vreme.

 

Prin studiu continuu și cursuri speciale în domeniu am adus mereu metode noi de diagnostic și tratament pentru pacientele noastre. Perfecționarea constantă și experiența îndelungată ne permit identificarea oricărei probleme din sfera specialității.

 Dr. Daniela Schwarcz

 

  Despre noi

Misiune. Viziune. Valori

Misiunea noastra este de a oferi servicii de încredere și accesibile tuturor pacientelor care ne solicită ajutorul. Vrem să aducem liniște în suflet și zâmbet pe buzele tuturor pacientelor noastre, oferindu-le întreaga noastră susținere medicală și umană.

 Viziunea noastră este de a face disponibile cât mai multe tratamente și metode de diagnostic eficiente care să trateze problemele delicate ale femeilor într-un mod cât mai simplu și mai puțin neplăcut. Nici o pacientă să nu plece acasă nevindecată sau fără tratament și îndrumare potrivite. 

 Valorile noastre sunt atenția deosebită pe care o oferim fiecărei paciente, înțelegerea și răbdarea, prietenia și interesul sincer cu care abordăm fiecare femeie care alege nu doar un medic ci și un confident cu care să împartă poate cele mai personale probleme. Profesionalismul, atenția la detalii, respectarea standardelor de igienă perfectă, dar mai ales interesul sincer pentru sănătatea fiecărei paciente caracterizează întreaga noastră activitate.

bottom of page